RUKAJÄRVENTIE 60, 93830 RUKATUNTURI, PUH. 0400 389 621, INFO@RUKAJARVENLOMAMAJAT.FI  

ruka kuusamo logo

Saunalautta Rukan Rento

 

rukajarven lomamajat saunalautta ylakuva logolla

Sauno, grillaa ja ota aurinkoa aalloilla Rukan Rennolla! 

Saunalautta Rukan Rennolla voit istua löylyissä keskellä järvenselkää, ottaa aurinkoa lautan yläterassilla ja grillata kaveriporukalla tai perheen kesken. Saunomisen lomassa pääset viilentymään pulahtamalla järveen uimaportaita pitkin. Huimapäisimmät ponnistavat järveen yläterassin hyppypaikalta.

Lautan käyttö on helppoa. Lähtö tapahtuu saunalauttasatamasta. Kippari ajaa lautan noin 600 metrin päähän rannasta ja parkkeeraa sen järven pohjaan kiinnitetylle poijulle keskelle järveä. Vesisyvyys poijun luona on noin 8 metriä. Saunan kiuas lämpiää puulla, ja kuivia koivuhalkoja on riittävästi tuntikausien löylyttelyyn. Kun lautta on parkkeerattu, kippari poistuu paikalta, ja saunojat jäävät rentoutumaan oman porukan kesken.

Saunan lauteille mahtuu kerralla 5 henkeä. Isommalla ryhmällä osa porukasta voi nauttia uimisesta tai viettää aikaa lautan yläterassilla, josta löytyy sohva, tuoleja auringonottoon, kaasugrilli ja ruokapöytä.

Suositus viipymäksi järvellä on 3-4 tuntia, mutta viipymää voi halutessaan jatkaa pidempäänkin.

Saunalautta on turvallinen käyttää, ja siinä on otettu huomioon kaikki lain mukaiset turvallisuusmääräykset. Kaikki tarvitsemasi toiminnot ovat hyvin helppokäyttöisiä. Lautassa on järvivettä käyttävä suihku ja vesi-WC. Jätevedet lasketaan jätevesisäiliöön. Lautan sähkö tuotetaan ympäristöystävällisellä aurinkoenergialla. Saunalautan liikennöinti tapahtuu kello 10.00-21.00 välillä. Lautta liikennöi avovesikaudella.

Saunalautan varustus:

  • puulämmitteinen sauna
  • pukuhuone
  • suihku ja painevesijärjestelmä
  • vesi-WC
  • kaasugrilli
  • astiasto
  • jääkaappi
  • uimaportaat 2 kpl

Lautta on Trafin hyväksymä. Lautasta löytyvät Trafin määräysten mukaiset vuokraveneen varusteet, mukaan lukien ensiapupakkaus ja pelastusliivit ja -veneet 12 hengelle. Lautan käytölle on säävaraus. Kovan tuulen sattuessa tai muuten halutessaan asiakas voi saunoa ja uida lauttasatamassa rannassa. Tällöin kokonaishintaan tulee 100 €:n alennus.

Hinnasto

3h - Saunominen poijulla 250 € max. 6 hlöä  (sis. alv)
3h - Saunominen poijulla 320 € max.12 hlöä  (sis. alv)
Lisätunti  80 € (sis. alv)

Alennus hinnoista ma-to -15%, majoittuville -30%

Mikäli haluat lisätietoja, soita meille 0400 389 621.

Varaa saunalautta online

Katso video

rukajarven-lomamajat-saunalautta1
rukajarven-lomamajat-saunalautta2
rukajarven-lomamajat-saunalautta3
rukajarven-lomamajat-saunalautta4
rukajarven-lomamajat-saunalautta5
rukajarven-lomamajat-saunalautta6
Rukajärventie 60, 93830 RUKATUNTURI
Puh. 0400 389 621
info@rukajarvenlomamajat.fi

F icon